Betala akut tandvård med Klarna

akut tandvård med klarna

Om olyckan är framme eller om du drabbas av akut tandvärk ska du kunna gå till tandläkaren. Kostnaden för besöket ska inte vara det som hindrar dig från att uppsöka hjälp. Nu erbjuder Aqua Dental en ny enkel betalningsmöjlighet – Klarna faktura.

Det finns inga skäl att dra sig för att gå till tandläkaren om du drabbas av plötslig smärta eller om du exempelvis råkar skada en tand. Från och med slutet av juni 2017 erbjuder Aqua Dental en helt ny betalningsmöjlighet där du kan betala din tandvård med Klarna faktura.

Aqua Dental och Klarna har inlett ett samarbete och utvecklat en ny produkt inom tandvården som gör det möjligt för dig som patient att smidigt och säkert betala mot faktura.

Det här betalningsalternativet ger dig möjlighet att själv välja hur du vill betala, oavsett om du vill betala fakturan inom 14 dagar (helt avgiftsfritt), betala alla Klarna-köp samtidigt eller dela upp betalningen över en längre tidsperiod.

Det är inte helt ovanligt att skador på tänderna eller olidlig tandvärk kommer olägligt och inte passar in i din ekonomiska planering. Då är det perfekt att kunna skjuta eller dela upp betalningen. Söker du för akuta problem kan du välja att få hjälp direkt men betala efter fjorton dagar.

Oavsett om du bokar din tid över telefon eller via online-bokningen kan du välja Klarna som betalningssätt. Det är bara att meddela att du vill betala via Klarna när du bokar din tid. 500 kronor kommer att förauktoriseras innan behandlingen påbörjas och sedan får du en slutgiltig faktura med alla uppgifter du behöver för att kunna betala. Glöm inte att ange OCR-numret när du betalar fakturan.

Bra villkor:

Om du väljer 14 dagars kredittid är avgiften 0 kronor. Väljer du istället att delbetala finns det fyra olika alternativ att välja mellan.

6 månader:

0 % ränta
69 kronor uppläggningsavgift
29 kronor aviavgift per månad

12 månader:

0% ränta
149 kronor uppläggningsavgift 
29 kronor aviavgift per månad

24 månader:

9,99% ränta
299 kronor uppläggningsavgift
29 aviavgift per månad

36 månader: 

9,99% ränta
299 kronor uppläggningsavgift
29 kronro aviavgift per månad

Boka en akuttid

  • Boka smidigt online - få en tid på en gång
  • Slipp långa väntetider 
  • Få all hjälp direkt 
  • Öppet 365 dagar om året

Kontakta oss

Kontakta Aqua Dental för att boka en tid eller för att få veta mer.
Lugnets Allé 10
Kungsholmen - Stockholm
Norr Mälarstrand 62
Forumvägen 32
Vasagatan 12
 
Kontakta Aqua Dental
010-188 00 00
servicecenter@aquadental.se
Aqua Dental Logo

Vill du boka en akuttid?

Hittar du ingen tid som passar? Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig för att boka en akuttid.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att vi sparar och hanterar dina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals dataskyddspolicy.