Akuttandläkare i Stockholm

Akuttandläkare i Stockholm

Akuttandläkare i Stockholm är en del av tandläkarkedjan Aqua Dental. Vi strävar efter att genom passion, tillgänglighet och kvalitet kunna erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård. Vi vet att tandvärk kan komma utan förvarning och att en olycka kan inträffa när man minst anar det. Därför vill vi vara tillgängliga för dig när du behöver oss. Vi har öppet måndag till söndag, årets alla dagar, med generösa öppettider. 

Våra öppettider: 

Måndag - Torsdag: 07:30 - 19:00
Fredag: 07:30 - 16:30
Lördag - Söndag: 08:00 - 16:00

 

Dataskyddspolicy

Akuttandläkare Stockholm  är en del av tandläkarkedjan Aqua Dental och tillsammans värnar vi om din integritet. Här länkar vi till Aqua Dentals dataskyddspolicy som förklarar hur företaget samlar in och använder dina personuppgifter. Den går även igenom dina rättigheter och hur du gör dessa gällande. Om du har några frågor gällande policyn eller om integritet- och dataskydd skicka ett e-postmeddelande till dataskydd@aquadental.se

Genom att använda Aqua Dentals tjänster, accepterar du vår Dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Aqua Dental använder elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information till dig. Det är av vikt för oss att du förstår vår dataskyddspolicy innan du använder våra tjänster. Aqua Dentals dataskyddspolicy hittar du här.

Behöver du akut tandvård?

Fyll i formuläret eller ring oss på 010-188 00 00 nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt: Genom att skicka in detta formulär godkänner du att vi sparar och hanterar dina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals dataskyddspolicy.
Intresserad av ett tandimplantat?