Akuta tandproblem tar inte hänsyn till högtider och ledighet och tandvärk kommer sällan lägligt. Men om oturen är framme har Aqua Dental öppet och kan ta emot dig under hela julhelgen, utan extra avgifter.

I Stockholm har vi stor beredskap för akuta besök och kan ta emot dig med kort varsel 365 dagar om året, kvällar som helger.

Akut tandvård

När du drabbas av ett akut problem kopplat till tänderna, är det viktigt att du får rätt hjälp så snabbt som möjligt. Oavsett vad som är orsaken till ditt problem ska du inte behöva vänta och ha ont i onödan. Hos Aqua Dental kan du få hjälp alla dagar i veckan, oavsett högtid eller helgdag.

Så går ett akut tandläkarbesök till

När du söker akut tandvård är det ditt specifika problem du sökt vård för som kommer att undersökas. Din allmänna mun-och tandhälsa kommer inte att vara i fokus under ett akut tandläkarbesök. Ibland kan ett återbesök krävas för att åtgärda problemet långsiktigt, men du kommer att erbjudas en provisorisk lösning och eventuell smärtlindring oavsett hur omfattande ditt behov är. När möjlighet finns åtgärdas besvären permanent vid första besöket.

Då behöver du söka akut tandvård

Om du slår ut en tand, drabbas av ett slag mot munnen eller på något annat sätt skadar en tand behöver du söka akut tandvård så snart som möjligt. Ju snabbare du får hjälp av en tandläkare, desto större är chansen att rädda tanden. Om du får problem som orsakar svullnad, blödningar, smärta eller tandvärk, har ilningar som inte går över eller en lagning som lossnar bör du också uppsöka akut tandvård.

Vad kostar akut tandvård?

Att boka ett akutbesök på någon av Aqua Dentals kliniker i Stockholm kostar 695 kronor. En tandläkare undersöker ditt specifika besvär och bedömer därefter vilka åtgärder som krävs. Vad behandlingen slutligen kommer att kosta är därför individuellt och beroende av omfattningen av behandlingen och vilka åtgärder som krävs. Du som patient blir alltid informerad innan något ingrepp genomförs, så att du kan ta ställning till ett kostnadsförslag. På Aqua Dental tar vi inte ut några extra avgifter för akut tandvård på röda dagar, kvällar eller helger. Det innebär att det inte kostar mer att gå till tandläkaren på exempelvis nyårsdagen jämfört med en vanlig vardag.

Vänta inte med att uppsöka tandvården

Om du slår ut, skadar eller upplever problem med en tand, är det viktigt att söka vård direkt för att förhindra att problemen blir värre eller att skadorna blir permanenta. Även vid ihållande och svår tandvärk bör du uppsöka en tandläkare omgående för att undersöka vad besvären beror på. Ring oss på 010 188 00 00 för rådgivning och tidsbokning.